100% NATIVE PUDDING 500G Vanilka

100% Native Protein Pudding je proteinový doplněk, který je ideální ke svačině pro malé i velké s vysokým obsahem vlákniny. Non-GMO a Gluten-Free. Nejedná se o klasický pudink, dle vyhlášky č. 329/1997 Sb.
Skladem
Značka: WeFood
498 Kč 433,04 Kč bez DPH
Kategorie: Proteiny
Příchuť: Vanilka

100% Native Protein Pudding WeFood je produkt s vysokým obsahem mléčných bílkovin. Tento doplněk stravy tedy můžeme doporučit jako alternativu svačiny nebo sladkou pochoutku, která zažene pocit hladu a zasytí. Produkt je doplněn o vlákninu, přírodní sladidlo Erylite, přírodní aroma a barvivo. K zahuštění používáme non-GMO a Gluten-Free kukuřičný škrob.

Základem je 100% nativní mléčný izolát složený v poměru 80:20. Tedy 80% kaseinu a 20% syrovátkových bílkovin, jehož aminokyseliny působí v těle po dobu až 8 hodin.

Nativní protein znamená, že protein je vyráběn jedním nepřetržitým procesem na rozdíl od proteinů, které nativní nejsou, což vede k zachování cenných živin, peptidů a vitamínů. Protein pochází z Austrálie, kde je bílkovina extrahována přímo z čerstvého kravského mléka pomocí membránové technologie. Vše probíhá za velmi nízkých teplot do 10 stupňů Celsia pomocí technologie CFM, čímž vzniká nejčistší a biologicky nejvíce aktivní protein.

  • 100% čistá bílkovina bez reziduí.
  • Nativní MPI se pasterizuje pouze jednou, peptidy bohaté na cystein tak nejsou denaturovány.
  • Nativní MPI vzniká jedním nepřetržitým procesem. Velká část proteinů vzniká v běžných mlékárenských zařízeních, které proteiny denaturují. Nativní protein se tomuto zcela vyhýbá.
  • Nativní protein má vyšší obsah Leucinu.
  • Nativní protein má lepší chuť, jelikož se nejedná o vedlejší produkt.
  • Složení aminokyselinového spektra nativního proteinu je v porovnání s běžným mléčným proteinem blíže k aminokyselinovému spektru mateřského mléka.
  • Lepší konzistence.
  • Náš doplněk stravy je alternativou se zvýšeným obsahem proteinů a nejedná se o klasický pudink s obsahem škrobu min. 60%.

DÁVKOVÁNÍ

Rozmíchejte 1 odměrku (30 g) ve 150 ml studeného mléka:

  • do vysoké nádoby nebo misky nalijeme studené mléko
  • pomalu přisypáváme sypkou směs a zároveň šleháme elektrickým šlehačem/metličkou
  • pro homogenizaci zvýšíme otáčky na max. a mixujeme cca. 1 minutu
  • hotový dezert můžeme naservírovat do dezertních misek a vhodně dozdobit
  • před konzumací necháme dezert odpočinout min. 10 minut v ledničce

SLOŽENÍ

Mléčná bílkovina 85 % (nativní mléčný izolát), erythritol, steviolglykosidy, inulin (vláknina), E1422 (non-GMO kukuřičný škrob), přírodní aroma mandle/čokolá­da/vanilka, barvivo: karamel (E150a)/kurku­min/kakao

Nutriční hodnoty Na 100g Na porci (17,5g)
Energetická hodnota 1438 kJ/338 kcal 251 kJ/59 kcal
Tuky 1,7 g <0,5 g
-z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 <0,2
Sacharidy 36 g 6,3 g
-z toho cukry <0,5g 0g
Vláknina 5,4 g 1
Bílkoviny 58 g 10
Sůl <0,5g 0g

Profil Aminokyselin

Esenciální aminokyseliny Semiesenciální aminokyseliny Neesenciální aminokyseliny
Leucine 9,8% Arginine 3,5% Alanine 3,3%
Isoleucine 5,3% Cysteine 0,7% Aspartic acid 7,5%
Valine 6,5% Glutamic acid 21,5% Glycine 1,8%
Lysine 8% Histidine 2,8% Serine 5,1%
Methionine 2,8% Proline 10,1%  
Pherylalanine 4,9% Tyrosine 3,5%  
Threonine 4,9%    
Trytophan 1,4%  

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: